Bewegwijzeringsborden, niet alleen handig ook pure noodzaak

Bewegwijzeringsborden, niet alleen handig ook pure noodzaak
december 11, 2019 Richard
bewegwijzeringsborden

Als u ergens niet bekend bent en op zoek gaat naar een bepaalde winkel of een bedrijf, dan volgt u de bewegwijzeringsborden en komt u uit op het juiste adres. Dit is de gewoonste zaak van de wereld. Waarschijnlijk merkt u niet eens op dat u de borden zoekt, ziet en volgt. Vaak staat er bij het oprijden van een industrieterrein of recreatiepark een plattegrond met daarop de verschillende locaties, bedrijven of gebouwen vermeld. Een bord met een opsomming van alles wat zich op het terrein bevindt staat naast de plattegrond. De pijlen op dit bord wijzen u de juiste rijrichting aan.

De juiste weg vinden is eenvoudig met bewegwijzeringsborden

Totdat er geen bewegwijzeringsborden meer staan…. Dan is het vinden van de juiste weg die leidt naar uw bestemming een stuk ingewikkelder. Natuurlijk kunt u het navigatiesysteem in uw auto aanzetten, om de juiste route te bepalen. Maar komt u in de buurt van waarna u op weg bent, dan is het toch altijd nog even zoeken naar het juiste huisnummer. Bewegwijzeringsborden zorgen er dus voor dat u eenvoudig de juiste route volgt en uw bestemming vindt.

Bewegwijzeringsborden verhogen de veiligheid en de doorstroming van het verkeer

Vooral in het verkeer zijn bewegwijzeringsborden niet weg te denken. De borden geven bijvoorbeeld aan welke kant u verplicht dient uit te rijden. Bent u op de fiets of de brommer? Dan kent u gegarandeerd de borden waarop vermeld staat of u op het fietspad of de weg moet rijden. Ook deze borden vallen onder de categorie bewegwijzeringsborden. Als deze borden zouden ontbreken dan ontstaat er een totale chaos. Chaos die zorgt voor zeer onveilige situaties en waarschijnlijk grote ongelukken. Bewegwijzeringsborden zijn in het verkeer dus niet alleen handig maar uitermate noodzakelijk.

Bewegwijzeringsborden buiten maar ook binnen

Natuurlijk zal u in eerste instantie denken dat bewegwijzeringsborden voor buiten bedoeld zijn. Toch komen ze ook geregeld voor in grote bedrijfspanden, loodsen en gebouwen. Deze hebben als doel de bezoekers naar de juiste afdeling te leiden zonder dat zij urenlang door het gebouw dwalen en steeds moeten vragen naar de juiste weg.

Uw bedrijf of het terrein waar het bedrijf zich bevindt voorzien van borden

Heeft u een pand waar aan de binnenzijde wel wat duidelijkheid aangebracht kan worden met bewegwijzeringsborden? Neem dan vrijblijvend contact op met VUSP. Bewegwijzeringsboden hoeven niet lelijk te zijn want deze kunnen, vooral voor binnen, gemaakt worden in de kleuren van de huisstijl. Wilt u het industrieterrein of het bedrijventerrein waar uw bedrijf op gevestigd is, voorzien van bewegwijzeringsborden? Misschien staan er nog geen borden vanwege nieuwbouw of zijn de borden sterk verouderd. In dit geval is het beter om samen met VUSP eerst een bewegwijzeringsplan op te stellen. Hierbij dient er samengewerkt te worden met de andere aanwezige bedrijven op dit terrein, de gemeente en de eventuele exploitant. VUSP helpt u graag bij deze samenwerking en het aanvragen van de nodige vergunningen. Is het plan klaar en iedereen akkoord, dan kunnen de bewegwijzeringsborden gemaakt en geplaatst worden. Ook daarvoor bent u bij VUSP aan het juiste adres.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*