Zorg voor de beste beveiliging van je winkelpand

Zorg voor de beste beveiliging van je winkelpand
oktober 18, 2021 Richard
beveiliging

Als je een winkel hebt, bijvoorbeeld een elektronicawinkel, of een kledingwinkel, wil je diefstal natuurlijk voorkomen. In tegenstelling tot veel andere bedrijven, loop je ook overdag een relatief risico om bestolen te worden. Om dit tegen te gaan, is het belangrijk dat je je winkel beveiligt. In dit artikel leggen we je uit hoe je dat precies doet.

Hang camera’s op

Camera’s ophangen in je winkelpand is altijd verstandig. Dit zorgt er namelijk voor dat je in ieder geval altijd beeld hebt van iedereen die je winkel in komt en uit gaat. Verder schrikken camera’s ook vaak af. Als criminelen namelijk zien dat er camera’s hangen in je winkel, denken ze wel twee keer na voordat ze iets besluiten mee te nemen. Zo kun je dus ook al vaak diefstal voorkomen.

Ga voor een beveiliger

Een beveiliger kan enorm veel nut hebben. Door één of twee beveiligers bij de deur te zetten, moeten dieven wel erg geniepig zijn om hier toch langs te komen. Een beveiliger houd namelijk alles goed in de gaten en grijpt direct in wanneer er iets niet in de haak is. Wanneer er een conflict ontstaat, is de beveiliger ook altijd in de buurt, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over uit de hand lopende situaties. Er zijn verschillende manieren om een beveiliger van SERIS in te huren. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een mystery shopper. Wanneer je je eigen personeel niet helemaal vertrouwt of ergens van verdenkt is een mystery shopper een goede oplossing.

Het alarm

Ook een alarm is onmisbaar in een winkelpand. Door zenders aan je producten te hangen en deze te verwijderen wanneer er wordt afgerekend, gaat het alarm af wanneer deze niet afgerekend zijn. Je kunt dan heel makkelijk direct ingrijpen door de dief op dat moment te stoppen. Daarbij ziet meteen iedereen dat er iets gestolen wordt, waardoor er veel getuigen zijn.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*