Wat doet Max naast de Formule 1?

Wat doet Max naast de Formule 1?
juli 2, 2021 Richard
Formule 1

Max Verstappen is één van de grootste Formule 1 sterren van dit moment. Hij racet voor Red Bull en is de enige Nederlander in de Formule 1. Zo doet zo heeft hij verschillende hobby’s in zijn privé leven en heeft hij een mooi huis in Monaco. Als je echt alles wilt weten van Max Verstappen, dan is het verstandig om eens te gaan kijken op GPToday.net.

Karten

Verstappen is ooit begonnen op de kartbaan. Vanaf zijn vierde tot en met zijn vijftiende reed de coureur in een kart. Het karten heeft ervoor gezorgd dat hij nu zo succesvol is geworden in de Formule 1. Max gaf aan voorlopig even niet te karten en zich volledig te focussen op de Formule 1.

Simracen 

Eén van Max zijn grootste hobby’s is simracen. Samen met collega en goede vriend Lando Norris speelt hij verschillende racing games. Naast het simracen is hij ook nog eens heel goed in andere spellen. Zo staat hij in de top vijftien best presterende Nederlands van Fifa Ultimate team. 

Wielrennen

Naast Formule 1 doet Max in zijn vrije tijd ook nog aan sporten. Zo is hij fanatiek wielrenner en ging hij in 2018 met profs meetrainen. Dit deed hij met de Belgische McLaren-coureur Stoffel van Doorne. De training was samen met een paar wielrenners van Sky en Giant. Ook trainde hij met Dylan van Baarle mee, die in 2018 nog Nederlands kampioen tijdrijden was. 

Privéjet

Eind 2020 kocht Max Verstappen één privéjet. Dit vliegtuig is overgekocht van miljardair Richard Branson. Het vliegtuig heeft plaats voor 18 personen en dus is Max Verstappen in zijn vrije tijd veel in het vliegtuig te vinden.

Luxe huis

Bij veel mensen is het bekend dat Max Verstappen niet in Nederland woont, maar in Monaco. Het huis van Max Verstappen is gelegen in de dure wijk Fontvieille. Hij heeft een heel groot uitzicht over zee vanaf zijn balkon en de helihaven is op loopafstand. Hierdoor staat hij binnen zeven minuten op het vliegveld van Nice. Vanaf Nice kan hij de hele wereld over vliegen voor de Formule 1 Grand Prix. De inrichting van het huis is gedaan door de moeder van Max.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*