Een modern en eigentijds interieur met EYYE meubel

Een modern en eigentijds interieur met EYYE meubel
januari 29, 2020 Richard

EYYE meubels zijn moderne en eigentijdse meubels waarbij bij het ontwerp een frisse blik op modern design is geworpen. In 2017 werd dit merk in Nederland geïntroduceerd als een aftakking van het bekende meubelmerk Design on Stock en is daarmee ook een onderdeel van de Dutch Quality Group. Deze EYYE meubels worden dan ook helemaal op Nederlandse bodem ontworpen en geproduceerd in de Design on Stock fabriek. Op deze manier ben je altijd verzekerd van hoogwaardige kwaliteit waarbij de beste technieken zijn toegepast en de mooiste materialen zijn gebruikt. Bovendien kunnen EYYE meubels al binnen enkele weken geleverd worden. Bij dit merk wordt samengewerkt met een team van jonge ontwerpers uit Nederland die zeer stijlvolle en bijzondere meubels creëren.

Moderne en innovatieve EYYE meubels

EYYE meubels bieden zeer vernieuwende en frisse ontwerpen in de collecties waarbij de meubels als mooi, functioneel en modulair beschouwd worden en zeker zullen opvallen in het interieur. De speelse en tevens architectonische banken hebben een rug- en armleuning die niet over de gehele breedte van de bank gaat zijn vrij bekend. Zo ook de moderne banken op hogere poten die een zeer ruimtelijk design bieden. Doorgaans kunnen de EYYE banken uitgevoerd worden in 18 verschillende leersoorten en 98 verschillende stoffen. In het EYYE assortiment vind je ook veel accessoires naast de bekende banken en stoelen. Hiermee kun je je interieur helemaal afmaken, bijvoorbeeld met een comfortabele poef of een stijlvolle bijzettafel. Voor ieder interieur zijn wel passende EYYE meubels te vinden gezien je in alle collecties producten in eindeloos veel uitvoeringen vindt.

EYYE ontwerpen

Door EYYE meubels worden er aan jonge Nederlandse designers de mogelijkheden geboden om meubelklassiekers te ontwerpen van een zeer hoge kwaliteit. EYYE is onderdeel van de Dutch Quality Group, waardoor deze hoge kwaliteit gegarandeerd wordt. Gezien de gehele meubelstukken op eigen bodem worden geproduceerd blijven de prijzen erg aantrekkelijk en is het kopen van EYYE meubels ook nog eens milieubewust doordat er vrijwel geen transportlasten bij komen kijken. Ook wordt er om deze reden een korte levertijd gegarandeerd zodat je sneller van je nieuwe meubels kunt genieten.

Meer informatie nodig? Kijk dan nu op; Kokwooncenter.nl

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*