Voordelen van een unit huren

Voordelen van een unit huren
september 27, 2022 Richard

Op het moment dat je niet meer zelfstandig kan wonen, zijn er verschillende plekken waar je naar toe kan. Dit gaat meestal over oudere mensen, maar kan ook gaan over iemand die door een ongeluk of ziekte veel zorg nodig heeft. Voor hulpbehoevende mensen zijn er bijvoorbeeld verpleeghuizen, aanleunflats of zorgunits. Deze unit wordt bij een bestaande woning geplaatst, vaak in de achtertuin. Op deze manier heb je jouw eigen plekje, maar woon je ook in de buurt van de mantelzorger.

Waarom kiezen voor een unit?

Maar wat zijn nu precies de voordelen van een unit? Het kan snel gerealiseerd worden, aangezien het een klein gebouw is. De isolatiewaarde is goed en het heeft een hoogwaardige afwerking. Als het gebruikt wordt als zorgunit kan je de stijl aanpassen aan de bestaande woning. Naast het huren of kopen van een zorgunit, zijn er nog andere type units beschikbaar. Zo heb je units om te gebruiken als tijdelijke woonruimte of kantoorpand.

Verschillende categorieën units

Dit is Plek heeft meerdere soorten units beschikbaar. Ze delen de units op in de volgende categorieën: bouwplaats & inrichting, kantoor & kantine en wonen & slapen. Een bouwkeet valt onder de eerste categorie. Hier kan je comfortabel werken tijdens de bouwwerkzaamheden. Ook zijn er sanitaire units beschikbaar. Als jouw bedrijf (tijdelijk) extra werkruimte nodig heeft, kan je een kantoorunit kopen of huren. Op het moment dat je gaat verbouwen of verhuizen kan je tijdelijk in een woonunit verblijven. Zo kan jij je focussen op het nieuwe huis.

Zorgunit plaatsen bij een huis

Bij Thuis aan Huis kan je een zorgunit kopen, die bestaat uit een slaap- en/of badkamer. De unit is te plaatsen aan een bestaande woning, waardoor er zorg kan worden verleend aan een persoon die niet meer zelfstandig kan wonen. De zorgunits zijn gelijkvloers waardoor je er gemakkelijk met een rolstoel in kan. Bij het maken van de unit kan er rekening gehouden worden met de uitstraling van de bestaande woning. Zo kan ervoor gezorgd worden dat het goed bij elkaar past en minder opvalt naast het huis of in de tuin.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*