Redenen om een Kamado BBQ in de aanbieding te kopen

Redenen om een Kamado BBQ in de aanbieding te kopen
juni 28, 2022 Richard

Als je al jarenlang met veel plezier regelmatig gebruik maakt van een houtskoolbarbecue komt er een keer een moment, dat je op zoek gaat naar een betere kwaliteit barbecue. De mogelijkheden van een Kamado barbecue zijn dan de moeite van het bestuderen waard. Het nadeel een Kamado is de prijs. Maar het voordeel is het extra plezier van het koken. Dat komt doordat de temperatuur beter te beheersen is, terwijl je toch die lekkere smaak van de houtskool rook in de gerechten blijft proeven. Aarzel dan niet langer en maak gebruik van een Kamado BBQ aanbieding.

Welke merken Kamado zijn er?

Er is een groot aantal bedrijven dat een Kamado in het assortiment heeft. Verreweg de bekendste Kamado’s worden gemaakt door de Big Green Egg. Door de slimme vorm en kleur zijn dat echte sieraden voor je tuin. Het zijn ook hele fijne toestellen om mee te koken. Maar je kunt ook kiezen voor merken als Primo Grill, Kamado Joe, Grill Guru, The Bastard en zelfs Weber. Bij BBQ-aanbieding.nl zijn de verschillende modellen allemaal te vergelijken op basis van hun specificaties en prijzen. Als je slim kiest kun je een Kamado kopen voor een aantrekkelijke prijs met daarbij een aantal leuke accessoires.

Aandachtspunten bij het kiezen van een Kamado

De prijs van een Kamado is heel sterk afhankelijk van de grootte van deze BBQ. Hoe groter hij is, des te meer materiaal ervoor nodig is. Daardoor stijgt de prijs snel. Kies daarom een Kamado die niet groter is dan absoluut noodzakelijk. Als je nooit voor meer dan 4 personen kookt, kun je zelfs het kleinste model kiezen. Bij een merk als de Big Green Egg kan dat meer dan de helft schelen in de aankoopprijs. Dat geld kun je gebruiken om een aantal nuttige accessoires of een lekker vleespakket bij je nieuwe Kamado te kopen.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*