Nieuw kantoormeubilair aanschaffen

Nieuw kantoormeubilair aanschaffen
december 10, 2021 Richard

Ondernemen is mooi. Eigen baas zijn geeft je vaak een gevoel van voldoening en een gevoel van vrijheid. Je kunt je eigen dagen inplannen en werk aannemen waar je brood in ziet. Keerzijde is dat je ook veel moet regelen naast het gewoon uitvoeren van werk en opdrachten.
Zo moet je voor je personeel zorgen voor het gereedschap dat ze nodig hebben. Voor een timmerman is dit bij wijze van spreken een hamer en een zaag. Voor een metselaar een betonmolen en een troffen. Voor een schilder is dat een kwast.
Maar wat is nou het gereedschap voor iemand die op kantoor zit? Dat is ten eerste zijn computer, maar zeker ook het bureau en de bureaustoel. Als je als ondernemer mensen in dienst hebt op kantoor, dan moet je investeren in middelen die ervoor zorgen dat zij hun werk op een goede manier kunnen uitvoeren zodat ze geld verdienen voor jou.

Kantoormeubilair

Er zal dus voor de hierboven genoemde werknemers die op kantoor werken meubilair aangeschaft moeten worden. Er moet een bureau komen voor elke werknemer waarop voldoende ruimte is voor een computer met daarnaast nog ruimte om te schrijven en onderzoek te doen. Ook moeten er bureaustoelen komen.
Vaak is er ook opslagruimte gewenst voor mappen en andere papieren die bewaard moeten worden.

Je kunt kiezen voor tweedehands kantoormeubilair, maar vaak merk je toch redelijk goed dat dit al gebruikt is. Dat zie je het eerste terug aan de instelmogelijkheden van de meubelen.

Voordelen nieuw kantoormeubilair

Als je nieuw kantoormeubilair van Officetopper aanschaft zorgen hun voor goede instelmogelijkheden. Bijvoorbeeld het bureau. Deze moet goed in hoogte verstelbaar zijn. Als jouw werknemer aan een bureau zit die niet op de goede hoogte voor hem of haar ingesteld kan worden, dan kan dit lichamelijk ongemak veroorzaken. Bij de aanschaf van nieuw meubilair zal dit instellen nog soepel gaan. Bij tweedehands materiaal kan dit al wat moeizamer gaan.

Ditzelfde geld voor de bureaustoelen. Als deze stoelen bijvoorbeeld al 20.000 draaiuren hebben dan komt er wellicht wat speling op het geheel. Het kan zijn dat de rugleuning dan niet meer de steun bied die zou moeten. Dit kan tot rugklachten leiden.

Gebruikte kasten hebben vaak al de nodige stootjes gehad. Dit merk je vaak aan het sluiten en openen van kastdeuren. Soms moet je hiervoor behoorlijk wat kracht zetten om hem dicht te draaien. En wil de kast nog wel goed op slot? Eerst moet je afwachten of de sleutel er überhaupt nog bij is. En een reservesleutel is natuurlijk ook wel wenselijk. Die zit er vaak ook niet meer bij als hij al gebruikt is.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*