Een kleine hoekbank geeft je extra ruimte

Een kleine hoekbank geeft je extra ruimte
mei 15, 2020 Richard
Een kleine hoekbank

Als je kleiner woont moet je vaak flink puzzelen hoe je ruimte zodanig in te richten dat je nog ruimte overhoudt om je vrij door je woning te kunnen bewegen. Vooral een zithoek neemt meestal veel ruimte in. Een zithoek weglaten is niet de oplossing, want kleiner wonen betekent niet dat je geen bezoek ontvangt of je verjaardag niet viert. Het is prettig als je bezoek krijgt dat ze plezierig kunnen zitten en heen en weer kunnen lopen. Dat je niet over elkaar en over de stoelen struikelt. Een kleine hoekbank is dan een hele praktische maar ook mooie oplossing. Je kunt ‘m in een hoek tegen de wand plaatsen. Daarmee creëer je ruimte en rust in de kamer, want in een kleinere kamer ogen losse meubelen al snel rommelig en de kamer oogt kleiner. Ook kan het handig zijn om voor een kleine hoekbank te kiezen die je om kunt bouwen naar een slaapbank. Je hebt dan snel en makkelijk extra slaapplaatsen in huis voor je bezoek, ook als je geen logeerkamer hebt. In een logeerkamer staat een kleine hoekbank met of zonder mogelijkheid tot ombouwen naar slaapbank trouwens ook prima.

Ook een uitkomst voor studenten

Ben je student, dan is een kleiner formaat hoekbank ook een uitkomst. Je studentenkamer is meestal niet groot, zeker niet in de grote steden waar elke vierkante meter veel geld kost. Daar zijn de betaalbare studentenkamers eerder aan de kleine kant. De kleine hoekbank past bij wijze van spreken ook in een bezemkast. In een studentenkamer doet de bank het heel goed. Het grote voordeel van een dergelijke bank is dat er ruimte genoeg is om gezellig met je medestudenten op te chillen of lekker in het weekend op te loungen. Ondanks de kleine ruimte kan iedereen lekker zitten. Wat wil je nog meer. Woon je erg klein dan is het heel praktisch om ook te kiezen voor een model dat je om kunt bouwen tot slaapbank. Zitten en slapen op hetzelfde meubel. Als je ouders op bezoek komen dan kunnen ze plezierig zitten op je mooie hoekbank die je, als ze vertrokken zijn, snel weer kan ombouwen naar een tweepersoonsbed. Een ideale oplossing.

Een hoekbank kopen vanuit je luie stoel

Lijkt het je wel wat om zo’n mooie praktische hoekbank te kopen? Zie je jezelf al chillen met je vrienden op je mooie bank in je studentenkamer? Heel eenvoudig vindt je hier een overzicht met hoekbanken van goede kwaliteit met daarnaast een link die jou doorlinkt naar de winkel die de bank kan leveren. Je hoeft dus niet zelf rond te gaan surfen op Google, dat heeft deze webshop al voor je gedaan. Ook plezierig, mocht je vragen hebben dan helpen ze je graag, want ze zijn heel servicegericht. Daarom wordt ook jouw hoekbank gratis geleverd, dus geen bijkomende kosten. Helemaal chill, toch? Die kleine hoekbank heb je zo geregeld!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*