Ongemak door ongedierte? in vijf stappen een oplossing

Ongemak door ongedierte? in vijf stappen een oplossing
september 6, 2019 Richard
Ongedierte bestrijden

Ongemak door ongedierte? In vijf stappen naar een oplossing!

Ongedierte uitroeien is een kunst opzich en niet zo eenvoudig als iedereen denkt. In veel gevallen eindigt het met het inschakelen van professionele hulp. Dat moet ook wel, want ongedierte kan voor veel narigheid zorgen in of rond jouw woning of bedrijf. Hoe helpen wij jou een plaag in vijf stappen te stoppen en hoe voorkom je een volgende plaag? De antwoorden die jij zoekt, vind je hier.

Stap 1. Het beestje herkennen 

Het ongedierte herkennen kan lastig zijn als je niet precies weet waar je mee te maken hebt of als je het beestje nog nooit eerder hebt gezien. Zo verwarren veel mensen wespen met bijen. Een onschuldig kevertje wordt wel eens aangezien voor een bedwants. Muizen en ratten worden ook vaak genoeg door elkaar gehaald. Wil je het zeker weten? Een echte expert ziet in één oogopslag met wat voor beestje jij te maken hebt.

Stap 2. De plaag onderzoeken

Als je een expert inhuurt voor het bestrijden van ongedierte, dan zal hij een goed beeld moeten hebben van de oorzaak, de omvang en de ernst van de plaag. In veel gevallen zal hij daarom ook eerst een inspectie uitvoeren om dit soort zaken te achterhalen. Hij kan daarna een plan opstellen waarin hij uiteenzet hoe hij de beestjes kan bestrijden. Je krijgt dan ook meteen te horen wat de ingreep je precies gaat kosten.

Stap 3. De plaag bestrijden

Een ongedierteplaag bestrijden kan op verschillende manieren. Alles hangt af van het soort ongedierte en de ernst van de plaag. Voor bepaalde soorten ongedierte moeten soms krachtige professionele middelen worden ingezet. Soms is het probleem binnen een dag opgelost en soms zijn er meer behandelingen vereist. Soms werkt het ene middel wel en soms niet. Daarom zeggen we ook: elke plaag kan weer anders zijn!

Stap 4. De plaag voorkomen

Als er ongedierte in de je woning of bedrijf is binnengedrongen, dan kan de expert – naast de bestrijding – ook zorgen voor wering. Hij dicht bijvoorbeeld gaten en kieren in muren, vloeren of daken en/of hij brengt netten of bedrading aan. Het is maar net welk beestje buiten de deur moet worden gehouden. Ook geeft hij je adviezen over hoe je zelf een nieuwe plaag kunt voorkomen.

Stap 5. De plaag voorkomen: wat heb je zelf in de hand?

Als jij last hebt van ongedierte omdat je je eigen omgeving niet goed schoonhoudt, dan is de oorzaak van de plaag niet lastig te achterhalen. Het goede nieuws is dus wel dat je – met wat extra inspanning – een plaag dus ook kunt voorkomen. Natuurlijk zal de ongediertebestrijder je hierop wijzen, want advies geven hoort bij zijn werk. Luister je naar hem, dan wordt de kans op een nieuwe plaag sterk verkleind. 

Hoe kom je aan een goede ongedierte-expert?

Ongedierte maakt je het leven zuur? Ook bij jou in de buurt ongediertebestrijders actief. Neem een voorbeeld aan Beestjeskwijt.nl. Actief in geheel Nederland.

Toevallig woonachtig in Breda en op zoek naar een expert?

Wees maar niet bang, want in Breda vind je een betrouwbare ongediertebestrijdingsdienst. Surf naar onze site en vul je woonplaats of postcode in. Je kunt dan bellen of mailen voor rechtstreeks contact met een lokale ongediertebestrijder. Wacht niet tot de plaag nog erger wordt, want onze deskundige gaat zeer resultaatgericht te werk!

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*