Houtpellets van restproducten

Houtpellets van restproducten
juni 28, 2022 Richard

De productie van milieuvriendelijke houtpellets, die gemaakt zijn van producten die toch al nergens meer voor gebruikt kunnen worden, mag best een duurzaam proces worden genoemd. Het wordt gedaan door Plospan. Dat maakt gebruik van een mix van afvalhout uit naald- en loofbomen, als grondstof voor biologische pellets. Een prettige bijkomstigheid van deze pellets is, dat er bij verbranding slechts een hele lage CO2 uitstoot plaatsvindt. Toch leveren deze pellets meer dan voldoende warmte. Vanwege het duurzame karakter dat van deze producten uitgaat heeft het bedrijf diverse certificeringen, waaronder het ENplus A1 certificaat.

Gunstig geprijsd

Voor zo’n milieuvriendelijk product hoeft gelukkig niet de hoofdprijs te worden betaald. Zeker als je een kleinere pelletkachel hebt, die uitsluitend wordt gebruikt voor het verwarmen van de woning, is Plospan een uitstekend product. Je kunt deze houtpellets kopen bij Houtpellets Midden-Nederland. Plospan pellets zijn leverbaar in twee varianten, elk met nagenoeg dezelfde eigenschappen en identiek geprijsd. De pellets zijn leverbaar in zakken van 10 en 14 kilo. Bij grotere aantallen kan een pallet worden aangeschaft met 78 zaken van 10 kilo of 56 zakken van 14 kilo. In beide gevallen krijg je dus circa 780 kilo geleverd.

Pellets kopen

Door de pellets te kopen bij Houtpellets Midden-Nederland ben je verzekerd van de meest gunstige prijs. De pellets worden online besteld. Om pellets te testen kun je beginnen met één zak van 10 of 14 kilo, afhankelijk van de capaciteit van je pelletkachel. Als je tevreden bent kun je een pallet aanschaffen. Die kan worden opgehaald of worden thuisbezorgd. Het is afhankelijk van de afstand tussen Houtpellets Midden-Nederland en je woonadres hoeveel er aan bezorgkosten moet worden betaald. Door de pellets online te bestellen word je in elk geval niet verrast door onverwachte kosten, want de bezorgkosten worden meteen opgeteld bij de prijs van de pellets.

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*