Hoe kom je af van je bouwafval

Hoe kom je af van je bouwafval
december 8, 2021 Richard

Je kent het wel, al dat afval waar je mee blijft zitten als je aan het verbouwen bent geweest. Hier wil je van af, maar hoe krijg je dat voor elkaar? Natuurlijk door een bouwafval container te huren.

Voordelen bouwafval container huren

Wanneer je veel bouwafval hebt tijdens het klussen is het goed om een container te huren. Het is namelijk prettig als je je afval direct kunt afvoeren. Je kunt het wel op een hoop gooien, maar als je daar dan net bij moet dan moet je het weer verplaatsen. Zo blijf je je bouwafval verplaatsen en is dat nodig? Nee, want je kunt het jezelf veel eenvoudiger maken en gewoon een container huren. Kies er daarom ook voor om dat gemak snel te mogen ervaren. Het is de beste keuze die je kunt maken tijdens het klussen, want zo kun je goed overzicht houden over hetgeen je aan het doen bent. Je ziet het opknappen en je ziet ook echt waar je het voor doet. Het zal je motiveren om nog even de laatste dingen op te ruimen. Maar wat ook fijn is, is dat de container bij je op locatie wordt geplaatst. Hier hoef je verder niets voor te regelen, je kunt alvast beginnen met klussen of opruimen, en wanneer jij het bouwafval wil afvoeren staat de container al op zijn plek. Deze zal ook volgens afspraak weer op worden gehaald wanneer je klaar bent met klussen. Een goede keuze dus om dit alvast te regelen als je plannen hebt om te klussen.

Diverse soorten bouwafval

Als je denkt aan bouwafval, dan gaat het eigenlijk over diverse soorten afval. Daarbij kun je denken aan grofvuil (huisraad), bouw- en sloopafval, steenachtige materialen en bijvoorbeeld papier, plastic en hout. Maar in de container mag ook maximaal 10% isolatiemateriaal, maximaal 15% gips (gasbeton) en maximaal 15% vloerbedekking (zeil, vinyl en pvc). Ideaal dat je dit ook allemaal kwijt kunt, want dan hoef je het niet te sorteren, het kan allemaal in een container en dan is het direct opgeruimd! Je ziet het al voor je, alleen maar gemakken en ook qua prijzen hoef je je nergens zorgen over te maken. Van tevoren is namelijk alles duidelijk, dus geen verrassingen achteraf. Er zijn dan ook nog verschillende afmetingen mogelijk bij de containers, je kunt dus zelf nagaan welke je nodig hebt. Mocht je er niet uitkomen dan zijn er altijd specialisten die met je mee kunnen denken en dan kun je snel je container bespreken, zodat jij al je bouwafval op tijd kunt afvoeren.

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*