Een optimaal binnenklimaat met behulp van technieken van Einstein

Een optimaal binnenklimaat met behulp van technieken van Einstein
januari 20, 2020 Richard
Binnenklimaat

Dat Einstein een slimme man was, is algemeen bekend. Maar wist je dat hij met zijn ontdekkingen heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van een nieuw, milieuvriendelijk verwarmingssysteem waarmee je veel geld kunt besparen op de energiekosten? Eén van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verwarmen en ventileren, het ZeroHome® Systeem, maakt gebruik van de ontdekkingen van wetenschappers zoals Robert Brown, Einstein en Jean Baptiste en combineert dit met de behaaglijkheidstheorie van Fanger. Dit heeft geresulteerd in een systeem dat verwarmen, koelen, ventileren en frisse lucht kan regelen voor een gehele woning.

Duurzaam verwarmen

Om de woning te verwarmen wordt verse lucht van buiten naar binnen vervoerd en voorverwarmd met warme afvoerlucht uit de woning. Op deze manier wordt de warmte die de woning anders zou verlaten teruggewonnen, waardoor er geen warmte verloren gaat. De voorverwarmde buitenlucht wordt verder verwarmd met behulp van een warmtepomp. Warmtepompen kunnen warmte op efficiënte manier opwekken, waardoor er geen energie wordt verspild en de kosten zo laag mogelijk blijven. Met behulp van het ZeroHome® Systeem wordt jouw woning op duurzame en milieuvriendelijke wijze verwarmd.

Een stabiel en comfortabel binnenklimaat

Het ZeroHome® Systeem maakt gebruik van luchtkanalen, roosters, kwaliteitsmeters en een schoorsteen om de warmte in alle vertrekken te kunnen meten, aan te kunnen passen en stabiel te kunnen houden. Hierdoor wordt er een stabiel en comfortabel binnenklimaat gecreëerd en heb je geen last meer van kou. Dankzij de zelflerende software en diverse algoritmes corrigeert het systeem zichzelf constant en wordt er constant gewerkt aan het meest optimale binnenklimaat. Het ZeroHome® Systeem is aan te sturen vanaf een tablet of een mobiele telefoon, zodat je ook als je niet thuis bent aanpassingen kunt maken in het klimaat van jouw woning.

Altijd beschikking over frisse lucht dankzij goede ventilatie

Het ZeroHome® Systeem doet meer dan alleen duurzaam verwarmen. Zo zorgt dit innovatieve systeem er ook voor dat jouw woning geventileerd en gekoeld kan worden. Daarnaast zorgt het ZeroHome® Systeem ervoor dat je altijd beschikt over frisse lucht in huis. Door verse buitenlucht te filteren en efficiënt te mengen met de aanwezige lucht in de ruimte beschikt je altijd over gezonde, frisse lucht en maximaal comfort. Zo kan je ook in huis genieten van de frisse buitenlucht, zonder dat je daarvoor de kou in moet. Met het ZeroHome® Systeem kies je voor duurzaam verwarmen, ventileren en koelen en profiteer je overal in huis van frisse lucht.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*