Drie tips voor een snelle woningontruiming

Drie tips voor een snelle woningontruiming
juli 1, 2020 Richard
woning ontruimen

Ga je binnenkort een woning ontruimen? Dit kan komen doordat het huis van een senior te groot is geworden dus kleiner moet worden. Een minder fijne reden is dat de senior is overleden. Om welke reden dan ook. Een woning ontruimen is alleen mogelijk met een goede planning. Met deze tips zorg je dat je een woning eenvoudiger kunt ontruimen dankzij een goede voorbereiding!

Label dozen met stickers

Er zijn spullen die direct weg kunnen. Deze kun je bijvoorbeeld stickeren met een rode sticker. Spullen die je kunt bewaren of mee kunt verhuizen kun je labelen met een groene sticker. Ten slotte kun je de spullen die je wilt verkopen of weggeven labelen met een gele sticker. Op deze wijze kun je eenvoudig alle spullen sorteren, zodat de verhuizing zo spoedig mogelijk verloopt. Zorg er daarnaast voor dat je de dozen niet te vol stopt. Het zou zonde zijn dat de doos breekt of dat er spullen beschadigd raken.

Maak een planning

Een planning maken is een eenvoudige manier om duidelijkheid te creëren tijdens het verhuizen. In deze planning kun je verschillende punten opstellen, zoals wie er meehelpt, wie wat verhuisd en wie waarheen rijdt. Door een goede planning te maken weet iedereen precies wat er moet gebeuren en voorkom je veel stress.

Schakel een ontruimingsbedrijf in

Een woning ontruimen is erg stressvol en in sommige gevallen ook een emotionele gebeurtenis. Het is dan ook een goed idee om het ontruimen uit te besteden aan een ervaren team. Zij kunnen niet alleen de zware spullen verhuizen, maar kunnen ook nog eens het huis woning klaar maken. Sommige teams kunnen binnen een dag de woning ontruimen. Het voordeel is dat jij je geen zorgen hoeft te maken dat je de spullen niet kunt tillen of beschadigd raken!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*