Wat zijn de grootste voordelen van PVC vloeren?

Wat zijn de grootste voordelen van PVC vloeren?
februari 15, 2023 Richard

PVC vloeren zijn enorm populair tegenwoordig als het over vloeren gaat. Ieder jaar worden er veel PVC vloeren verkocht en bij mensen thuis geplaatst. Dit komt ook doordat er veel voordelen zitten aan het kiezen voor een PVC vloer. Wil jij voordat je kiest voor de juiste vloer voor jouw woning ook op de hoogte zijn over wat de grootste voordelen zijn van PVC vloeren? Lees dan snel verder en je zult erachter komen. Veel leesplezier in ieder geval bij het lezen van dit artikel!

Je kunt kiezen uit verschillende designs

Wanneer je kiest voor een PVC vloer kopen, kun je kiezen ook veel verschillende collecties en veel verschillende designs. Er zijn erg veel merken die PVC vloeren aanbieden dus je hebt erg veel opties. La Casa Vloeren is ook een aanbieder van PVC vloeren en ook zij merken dat er erg veel vraag is en dat mensen het fijn vinden dat ze uit veel verschillende designs kunnen kiezen. De vloeren zijn niet alleen verkrijgbaar in een houtlook design, maar ook in een tegeldesign en betondesign. Daarnaast zijn er ook nog eens vele verschillende houtlook designs, zoals visgraat vloeren en PVC vloeren met Hongaarse punt. Ga voor een look die dus mooi bij jouw interieur past. Alles is mogelijk!

De vloeren hebben een erg lange levensduur

Een ander voordeel van PVC vloeren is dat deze vloeren een erg lange levensduur hebben. Wanneer je een PVC vloer laat plaatsen met een goede kwaliteit, kan deze tussen de 20 en 30 jaar meegaan! We hebben het dan wel over goede kwaliteit PVC vloeren en niet over budget vloeren. De levensduur van een PVC vloer wordt mede bepaald door de dikte van de slijtlaag. Vloeren met een slijtlaag van 0.70 mm hebben dan ook een langere levensduur dan vloeren met een slijtlaag van 0.20 mm bijvoorbeeld. 

Je kunt de vloer eenvoudig schoon houden!

Doordat een PVC vloer een glad oppervlak heeft, kan je het eenvoudig schoonmaken. Viezigheid kan je dus makkelijk weghalen met een stofzuiger of een dweil. Het is dan ook niet altijd nodig om een schoonmaakmiddel te gebruiken. Soms is water dan al meer dan genoeg.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*