Waarom kiezen voor gordijnen op maat?

Waarom kiezen voor gordijnen op maat?
augustus 17, 2020 Richard
rolgordijnen op maat

Ben jij op zoek naar nieuwe raamdecoratie? Twijfel je nog tussen klant-en-klare standaardmaten en maatwerk raambekleding? Een standaardmaat rolgordijn is erg makkelijk. Je kunt het namelijk kopen in de winkel en gelijk ophangen als de maat juist is. Helaas zijn niet alle ramen de maat van het standaard rolgordijn en past het vaak nét niet perfect. Waarom kiezen voor gordijnen op maat?

  • De juiste afmetingen
  • Geen kieren en meer privacy
  • Kleur afstemmen naar interieur
  • Keuze uit diverse type stof (transparant/semi/verduisterend)
  • Kies zelf de mooiste ophangmethode
  • Bepaal de plooiing (bij gordijnen)
  • Elektrisch of niet-elektrisch
  • Mate van luxe
  • Afwerking (met/zonder zijgeleiding)

‘Het past precies!’

Je kunt rolgordijnen op maat zelf inmeten of laten inmeten. Rolgordijnen op maat kunnen tot de millimeter nauwkeurig worden gemaakt. Zo kan er voor bijna ieder rolgordijn een passend rolgordijn worden gemaakt. Rolgordijnen op maat kunnen daarnaast breder en groter worden gemaakt dan een kant-en-klaar rolgordijn. Minimale kieren & maximale afwerking.

Wat zijn inbetween gordijnen?

Inbetween gordijnen zijn licht doorlatende gordijnen die qua stofdikte tussen gewone gordijnen en vitrages in zitten. Een inbetweens zijn over het algemeen gemaakt van semi-transparante stof. De kleur en ophangmethode kun je zelf naar smaak bepalen. Wil je ringen of juist liever rails? Ook heb je de keuze tussen enkele of dubbele (vlinder)plooi. Geheel op maat dus!

Is maatwerk duur?

Maatwerk hoeft niet altijd duur te zijn. Een rolgordijnen op maat bijvoorbeeld is een goedkope vorm van binnen-zonwering. De prijzen verschillen per uitvoering, want als je kiest voor veel extra opties dan zal de prijs wel hoger worden. Je hebt bij rolgordijnen de keuze uit diverse soorten stoffen, type en opties, zoals een verduisterende stof, een elektrisch rolgordijn of rolgordijn voor een dakraam.

Luxe raamdecoratie

Heb jij een luxe smaak? Bij het samenstellen van je raamdecoratie heb je ook invloed op de mate van luxe. Kies bijvoorbeeld voor een mooie afwerking met luxueuze cassette om jouw rolgordijn. Bovendien is het zeer populair om elektrische bediening toe te voegen aan jouw rolgordijn. Ultiem luxe en gemak!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*