Informatie infrarood spiegels

Informatie infrarood spiegels
januari 4, 2022 Richard

Wil je nooit meer last hebben van condens op je badkamer spiegel en wil je daarnaast ook graag een warme badkamer? Dan is een infrarood spiegel een echte must have voor jou. Deze spiegel verwarmt jouw ruimte binnen enkele minuten en kan niet beslaan door de warmte. Ze zien er ook niet eens gelikt uit zodat het een stijlvolle accessoire is voor je badkamer.

Hoe werkt een infrarood spiegel?

Een infrarood spiegel ziet er gewoon hetzelfde uit als een spiegel die je gewend bent. Alleen zit er één groot verschil in. De infrarood spiegel heeft aan de achterzijde een infraroodpaneel die met behulp van golfstralen warme afgeeft de ruimte waar de spiegel hangt. In de meeste gevallen is dat natuurlijk de badkamer. Dit resulteert in een heerlijke warme ruimte. Een bijkomend voordeel is dat de spiegel hierdoor ook niet meer beslaat en je gewoon na het douchen de spiegel kunt gebruiken. Tegenwoordig geven de spiegels binnen enkele minuten al een heerlijke warmte af, ideaal als je het druk hebt.

Wat kost een infrarood spiegel?

De kosten voor een infrarood spiegel kan heel erg variëren. Het hangt van diverse dingen af. Hoeveel vermogen je wilt, de afmetingen van de spiegel, de vorm, met- of zonder WiFi mogelijkheden etc. De infrarood spiegels zijn prima betaalbaar. Ze zijn al te verkrijgen vanaf € 199,00. De duurste uitvoering kost € 379,95. Probeer op het internet prijzen te vergelijken om de spiegel zo goedkoop mogelijk aan te kun schaffen.

De voordelen van een infrarood spiegel

De infrarood spiegel heeft heel veel te bieden. Als eerst heb je natuurlijk nooit meer last van condens, een irritatie die velen ervaren na het douchen in de badkamer. Het installeren van de infrarood spiegel is kinderlijk eenvoudig en kun je zelf doen. Onderhoud is niet nodig. Verder zijn de infrarood spiegels brandveilig en gaan ze lang mee. Tot slot zijn ze milieuvriendelijk doordat er minder CO2 wordt uitgestoten.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*