Het AutoStore systeem van Element Logic

Het AutoStore systeem van Element Logic
maart 22, 2022 Richard

Het karwei van het handmatig regelen van dingen is niet iets dat snel kan worden voltooid. Het is mogelijk dat het optillen van een ongewoon groot object een belangrijke risicofactor is voor het ontwikkelen van lage-rugpijn. Een toename van spieractiviteit, rek van de ligamenten en de achterste schijf en een verlies van evenwicht zijn allemaal mogelijke gevolgen hiervan. Deze problemen kunnen worden opgelost door gebruik te maken van het autostore systeem van Element Logic. AutoStore is een van de meest effectieve geautomatiseerde opslag- en ophaalsystemen (ASRS) die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

AutoStore: het leren kennen

AutoStore is het snelste magazijnsysteem dat op de markt verkrijgbaar is. Het heeft de hoogste opslagdichtheid van alle ASRS die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn en die het meeste uit je ruimte kunnen halen. Het is een zeer aanpasbare en modulaire robotica-oplossing die kan worden aangepast aan je individuele gebouw en gemakkelijk kan worden uitgebreid tijdens operaties als het huidige systeem te groot wordt voor de situatie. Door je magazijn te automatiseren, kunnen je medewerkers bestellingen sneller en veiliger afhandelen. Dit geeft je een concurrentievoordeel in de markt. Bij gebruik van een Element Logic systeem mag je van AutoStore minder fouten verwachten in selectie, non-stop voorraadbeheer en maximale beschikbaarheid.

De AutoStore raakt bevriend met de kleine constructies

Het meest direct opvallende voordeel van AutoScore is de aanzienlijke hoeveelheid ruimte die het bespaart. De ASRS-technologieën bieden opslag met een hoge dichtheid, zelfs in een klein gebouw. Deze dynamische systemen maken gebruik van strak georganiseerde bakken, verdelers, laden en speciale houders om de inventaris op de meest effectieve manier te organiseren om de opslagruimte te optimaliseren. Bovendien regelt geïntegreerde software voor voorraadbeheer dynamisch de kubusruimte in het opslagsysteem, zodat alle goederen veilig gecondenseerd op één locatie worden bewaard.

De AutoStore maakt een vriend van de hardwerkende

Een ander duidelijk voordeel van AutoScore is de arbeidsbesparing die ze opleveren. Het “goods to person”-principe, dat door ASRS-eenheden wordt gebruikt, zorgt ervoor dat het gewenste artikel rechtstreeks bij de operator wordt afgeleverd, waardoor de hoeveelheid tijd die wordt besteed aan lopen en zoeken aanzienlijk wordt verminderd. Werknemers leggen vaak lange afstanden af ​​tijdens een dienst (gebruik een stappenteller om je loopafstanden bij te houden), en deze wandeltijd vertaalt zich in productiviteitsverlies. Bij een handmatig proces moeten medewerkers van en naar de opslagruimte reizen. Een werknemer moet bij aankomst op een verzamelbestemming ook visueel de schappen verkennen om naar specifieke artikelen te zoeken. Beide kosten veel tijd en energie. Je moet dit systeem dus beslist nu installeren om meer tijd te besparen om de effectiviteit en productiviteit te verhogen door contact op te nemen met een vertrouwde AutoStore-distributeur die je op internet kunt vinden.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*