Geen onderhoud meer met kunststof kozijnen

Geen onderhoud meer met kunststof kozijnen
mei 26, 2020 Richard
kunststof kozijnen

Heb jij een eigen huis met bladderende deuren en kozijnen? Houtrot in de hoeken van je kozijnen? Ramen en deuren die je verlangen naar een flinke lik verf, je smekend aankijken als je langsloopt terwijl jij het achterstallige onderhoud probeert te negeren? Is dit jouw situatie? Dan staat je een flinke klus te wachten die zich om de zoveel jaar weer herhaalt. Schuren, houtrot verwijderen, gaten vullen, schilderen. Beneden en boven. Vooral dat laatste, wiebelend op een ladder is geen pretje. Een steeds terugkerende klus die tijd vreet. Kan me voorstellen dat je daar steeds weer tegen opziet. Zonde van je vrije tijd ook.

Nooit meer die ladder op

Tegenwoordig is daar een geweldige oplossing voor. Laat kunststof kozijnen en kunststof deuren plaatsen, ideaal. Je hebt er geen omkijken meer naar, een kind kan de was doen. Kunststof kozijnen en kunststof deuren zijn helemaal onderhoudsvrij en ook niet duur in aanschaf.

Voor een leuke prijs laat je het kunststof kozijn zetten en kunststof deuren plaatsen door een vakman, terwijl jij vanuit je hangmat toekijkt. Je vast verheugend op de onderhoudsvrije zomers die jou de komende jaren ten deel vallen. En op al het geld dat je op die manier bespaart. Klinkt goed he. Kunststof is ideaal. Het ziet er goed uit en is onderhoudsvrij. Alle houten kozijnen eruit, daarna ben je definitief van het onderhoudsprobleem verlost.

Tijd voor leuke dingen

Als je die keuze maakt hou je de komende jaren veel geld over. Daar kun je natuurlijk van op stap gaan maar een nieuw kookeiland plaatsen is ook geen gek idee, toch? Of een nieuwe badkamer, met zo’n lekker ligbad of zo’n hippe regendouche. Dat zijn eenmalige verbouwingen waar je naderhand heel veel plezier van hebt. Verbouwingen waar je jaren van kan genieten.

Samen met je partner heerlijk in bad of met vrienden borrelen aan je nieuwe kookeiland met een goed glas wijn terwijl jij staat te koken. Verbouwen is leuk, zolang er maar geen jaarlijks onderhoud achteraan komt. Met kozijnen en deuren van kunststof los je dat probleem heel simpel op. Daarna alleen nog maar lekker genieten!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*