Enkele woontips van een erkende slotenmaker

Enkele woontips van een erkende slotenmaker
maart 25, 2020 Richard
slotenmaker

Er mag niets tussen jou en een veilige woning, auto of bedrijf staan. Iedereen wilt veilig en in rust wonen. Hier zijn een paar eenvoudige tips van een erkende slotenmaker om jezelf te beschermen tegen inbrekers. Met hun ervaring in het maken en repareren van sloten en hun expertise op het gebied van inbraakbeveiliging, is er niemand beter om je te adviseren.

  1. Vergrendel alle deuren en ramen

Het is verrassend dat niet iedereen zijn deuren en ramen op slot doet bij het verlaten van het huis. Dit is het eerste waar je aan moet denken bij het verlaten van jouw huis, zelfs als je alleen maar snel naar de plaatselijke winkel gaat. Het is niet aan te raden om jouw ramen op de grendel te laten terwijl je weg bent, omdat het de toegang voor een passerende dief veel gemakkelijker maakt. Als het weer warmer wordt, moet je de ramen ’s nachts niet open laten staan, waardoor voorbijgangers gemakkelijk toegang hebben.

  1. De sloten vervangen

Als je niet weet waar elke sleutel is, als je bent ingetrokken en nooit de sloten hebt vervangen, als je sleutels bent kwijtgeraakt, als je sleutels hebt uitgeleend, wat dan ook, vervang de sloten van jouw huis. Je moet weten waar ze allemaal zijn. Het is verbazingwekkend hoeveel inbraken gebeuren, omdat iemand een sleutel heeft, ze lopen naar binnen en openen gewoon de deur met de sleutel en stelen alles wat je hebt. De slotenmaker biedt hulp in deze situaties.

  1. Plaats luide sirenes

Je kan luide sirenes binnen en buiten het huis plaatsen. De meeste woningen zijn goed geïsoleerd. Als je alleen sirenes in jouw huis hebt, worden deze mogelijk niet gehoord door de buren. Als het alarm afgaat en de sirenes luid zijn, is de kans groter dat ze de inbreker afschrikken.

  1. Installeer een zware nachtschoot met dubbele cilinder op glazendeuren

Deze nachtschoten hebben een sleutel nodig om ze zowel van binnen als van buiten te ontgrendelen, waardoor wordt voorkomen dat mensen het glas kunnen breken en erdoor kunnen reiken om de sloten gemakkelijk te ontgrendelen. BELANGRIJKE VEILIGHEIDSTIP: Houd altijd een sleutel gemakkelijk toegankelijk voor elke dubbele cilinder nachtschoot om een snelle uitgang in geval van nood te garanderen.

  1. Buitenverlichting

Als je geen buitenverlichting hebt, overweeg dan om verlichting te plaatsen die wordt ingeschakeld wanneer ze beweging detecteren. Lampen die bewegingssensoren gebruiken, zijn een groot afschrikmiddel voor een inbreker, het laatste wat een dief wilt is gezien te worden. Bewegingssensoren brengen de inbreker direct onder een lichtstraal. Houd bij het kopen van buitensensorverlichting rekening met het bereik van de sensor en de afstand die deze zal bereiken wanneer beweging wordt gedetecteerd. Als de sensor een hotspot voor toegang, zoals een achterdeur of raam, niet kan bereiken, overweeg dan om hem naar een geschiktere plaats te verplaatsen of een ander licht met een beter bewegingsbereik aan te schaffen.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*