Al jouw vragen over Nobrecal halfverharding beantwoord

Al jouw vragen over Nobrecal halfverharding beantwoord
augustus 31, 2020 Richard

Nobrecal halfverharding biedt de mogelijkheid om te verharden met een product dat 100% natuurlijk is, nagenoeg geen onderhoud behoeft en bovendien een prachtige, luxe uitstraling heeft. Overweeg jij om jouw tuin, paden, wegen, bermen of terrein te verharden met Nobrecal halfverharding en ben je op zoek naar meer informatie over deze stijlvolle verhardingsvorm? Wij beantwoorden al jouw dringende vragen over Nobrecal halfverharding.

Wat is Nobrecal?

Nobrecal is merk halfverharding. Halfverharding van Nobrecal wordt gemaakt van fijnkorrelig breekmateriaal afkomstig uit natuurlijk kalkgesteente. Dit fijnkorrelige breekmateriaal is een restproduct dat vrijkomt in steengroeven. Door dit restproduct in te zetten als verhardingsvorm wordt verspilling tegengegaan en kan men bovendien over de hele wereld genieten van de voordelen van dit soort verharding.

Wat zijn de specificaties van Nobrecal halfverharding?

Nobrecal halfverharding is gemaakt van 100% natuurlijk kalkgesteente en bevat geen kunstmatige toevoegingen. Dankzij het hoge gehalte calciumcarbonaat heeft deze vorm van verharding perfecte civieltechnische eigenschappen, waardoor het zwaar belast kan worden. Nobrecal halfverharding wordt gemaakt van het restproduct dat afkomstig is uit steengroeven, waardoor deze vorm van halfverharding duurzaam en milieuvriendelijk is.

Wat zijn de voordelen van Nobrecal halfverharding?

Nobrecal halfverharding kent veel voordelen. Zo zorgt de hoge hardheid van deze vorm van halfverharding ervoor dat de verharding zwaar belast kan worden en beschadigingen nagenoeg niet voorkomen. Omdat het oppervlak bovendien vrijwel ondoordringbaar is, krijgen onkruid en algenvorming weinig kans, waardoor de uitstraling van de verharding bewaard blijft en het nagenoeg geen onderhoud behoeft. Nobrecal halfverharding is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren die naadloos opgaan in de natuur, waardoor er voor elke situatie een passende oplossing geleverd kan worden.

Waar kan Nobrecal worden toegepast?

Nobrecal kan worden gebruikt voor de verharding van fiets- en wandelpaden en wegen in natuurgebieden, recreatiegebieden, parken, (publiek toegankelijke) tuinen en begraafplaatsen. Daarnaast is het geschikt als erfverharding en kan het uitstekend worden gebruikt om speelplaatsjes en pleintjes mee te verharden. De laatst mogelijke toepassing van Nobrecal halfverharding is bermverharding. Dankzij de hoge hardheid en natuurlijke kleuren is Nobrecal halfverharding zeer geschikt voor het op stijlvolle en duurzame wijze verharden van allerlei bermen.

Heeft Nobrecal halfverharding ook nadelen?

Nobrecal heeft als klein nadeel dat het met droog weer wat stoffig kan zijn. Daarnaast is het niet mogelijk om deze vorm van verharding schoon te maken. Gelukkig kan zo nu en dan een beetje regen er al voor zorgen dat jouw halfverharding schoon blijft.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*