Airco onderhoudscontracten voor een split airco systeem

Airco onderhoudscontracten voor een split airco systeem
november 19, 2020 Richard
airco onderhoud

Bij aircorevolutie.nl vergelijken ze onderhoudsprijzen en onderhoudscontracten voor uw airconditioning (aldus aircospecialist Michiel). Dit doen ze inmiddels bij meer dan 150 airconditioning installatie bedrijven in Nederland. Ze doen dit zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven en voor zowel kleinere airco’s als voor grote airconditioning installaties. U kunt er dus altijd zeker van zijn dat u bij hen de voordeligste onderhoudsbeurten en onderhoudscontracten voor uw airco zult vinden. Ook voor de installatie van nieuwe systemen en klimaatbeheersing-oplossingen.

Hoe belangrijk is airco-onderhoud?

Voor veel bedrijven is de airco al lang niet meer weg te denken, maar de laatste jaren heeft ook de installatie van particuliere airco installaties een vlucht genomen. Voor veel mensen is de koelte en klimaatbeheersing door een airco dan ook eigenlijk niet meer weg te denken. Airco’s hebben echter ook regelmatig onderhoud nodig. Dit zorgt er niet alleen voor dat u langer van uw airco kunt genieten het zorgt ook voor een schonere leefomgeving en betere temperatuurregeling.

Eenvoudig een offerte aanvragen via internet

Om het u gemakkelijk te maken kunt u bij hen op twee manieren de voordeligste onderhoudscontracten en prijzen voor eenmalig onderhoud opvragen. De eenvoudigste methode is om via hen vrijblijvend en gratis de scherpste aanbiedingen en offertes te vergelijken. Ze vragen dan voor u offertes op bij verschillende regionale en landelijke airco onderhoud en installatiebedrijven en sturen u de (maximaal 3) voordeligste offertes per email toe. U kunt dan zelf deze offertes naast elkaar leggen en met elkaar vergelijken en u kiest uiteraard dan zelf welke offerte voor u het meest interessant is. Doordat ze al jaren ervaring hebben in het opvragen en vergelijken van offertes en ook precies weten waar u het voordeligst uit kunt zijn menen wij uiteraard dat u via ons altijd goedkoper uit bent dan wanneer u zelf offertes voor airco onderhoud opvraagt.

Airco onderhoudscontracten vergelijken

Let bij het vergelijken van onderhoudscontracten niet alleen op de prijs maar ook op:

  1. Hoe vaak wordt het onderhoud uitgevoerd, iedere 12, 18 of 24 maanden?
  2. Snelheid, Hoe snel wordt u geholpen bij een storing?
  3. Vergoeding, wat wordt er allemaal vergoed (loon, materiaal, voorrijkosten etc.)?
  4. Dekking, moet u extra betalen omdat u buiten het dekkingsgebied valt?

Start met vergelijken

Bij aircorevolutie.nl vergelijken ze de verschillende onderhoudscontracten voor uw airco. Dit doen ze niet alleen door alleen de prijzen en aanbieders van onderhoudscontracten voor uw airconditioning met elkaar te vergelijken. Zij vragen ook regelmatig zelf offertes op, zodat ze ook weten wie er werkelijk het voordeligste onderhoudscontract voor uw airco kan verzorgen. Het opvragen van offertes en vergelijken van prijzen doen ze niet alleen voor onderhoud maar ook nieuwe split of monoblock en wand airco’s.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*