augustus 25, 2020 Richard

Je haar veranderen zonder kapper

Ben je toe aan verandering? Geef je haar dan een nieuwe look. Geen zorgen, hiervoor hoef je geen fortuin uit te geven bij de kapper. Een paar ideeën om je haar te veranderen.

Haar krullen of stijlen

Transformeer je haar met een stijl- of krultang! Heb je altijd stijl haar? Ga dan eens voor krullen. Met krullen kan je enorm veel kanten op. Maak een beach look door kleine krullen uit te borstelen en er wat mousse in te kneden. Of ga voor losse krullen die je gezicht omarmen en je een nonchalante look geven. Sta je juist bekend om je enorme bos krullen? Dan is het natuurlijk leuk om het een keer te stijlen. Maak bijvoorbeeld het kapsel na van jouw favoriete celeb. Vraag eventueel een vriend of vriendin, zodat je zeker weet dat alles goed gestyled is.

Haarverf gebruiken

Thuis kan je prima je haar verven. Gebruik Loreal haarverf of een andere pakje van de drogist en ga aan de slag. Vergeet niet om je haargrens, oren en nek in te smeren met vaseline, anders krijg je vlekken. Houd je tijdens het verven ook goed aan de gebruiksaanwijzing om rampen te voorkomen. Probeer eens een extreme make-over door je haar totaal anders te verven, zoals van blond naar zwart. Hou je niet zo van extreem? Het hoeft natuurlijk niet zo opvallend. Highlights of een tijdelijke kleuring zijn ook leuk om eens te proberen.

Scheiding veranderen

Draag je je haar vaak in een middenscheiding? Verander dan eens je scheiding van plek door het schuin te doen. Dit is vaak niet zo makkelijk als het lijkt, gezien haren hun eigen wil hebben. Maak eerst je haar nat en kam het in je nieuwe scheiding (terwijl het nog nat is). Föhn het droog zoals je het model wil hebben. Eventueel kan je nog een stijltang of krultang gebruiken om het mooi te stylen. Je zal zien dat je er een heel ander gezicht van krijgt. 

Tutorials uitproberen

YouTube en Pinterest staan vol met leuke kapsel ideeën. Verander eens je haarroutine door één van deze tutorials uit te proberen. Space buns maak je bijvoorbeeld in een paar minuten en geven je direct een nieuwe look. Of wat dacht je van een top knot (een hoge knot met de voorste plukken) of een staart à la Ariana Grande. Ben je niet zo handig met kapsels uitproberen? Nodig dan een vriend of vriendin uit om je te helpen.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*