Kies voor een bedrukte emmer als relatiegeschenk

Kies voor een bedrukte emmer als relatiegeschenk
april 17, 2020 Richard
Emmer bedrukken

Iedereen heeft thuis vast wel ergens een emmer liggen. Een emmer is zeer handig en komt altijd wel ergens voor van pas. Bent u thuis vaak praktisch bezig dan maakt u bijna altijd wel gebruik van een emmer. Met een emmer kunt u veel kleine spullen eenvoudig verplaatsen. Daarnaast kunt u een emmer ook nog gebruiken voor het bewaren van bepaalde spullen. Een emmer is gewoon ontzettend bruikbaar en kunt u altijd wel ergens voor gebruiken. Daarom is een emmer uitermate geschikt om uw relaties mee te verassen. Naast de emmer zelf kunt u de emmer ook nog vullen met een aantal leuke cadeautjes. Zo kunt u een leuk relatiegeschenk samenstellen om uw relaties mee te verassen.

Groot aanbod aan emmers

Tegenwoordig zijn er verschillende soorten emmers te verkrijgen. Van emmers met een inhoud van 12 liter tot emmers met een inhoud van maar liefst 22 liter. Door de vele mogelijkheden kunt u uw relatiegeschenk compleet naar wens samenstellen. De emmers zijn gemaakt van het gerecyclede materiaal polyethylene. Verder beschikken de emmers over stevig metalen hengsel en is bevestigd aan twee stevige oren. Naast het kiezen van de grootte van de emmer kunt u ook nog kiezen uit een ruim aanbod aan kleuren. Zo kunt u uw emmer perfect op uw bedrijf afstemmen.

Bedruk de emmer met een originele boodschap

Heeft u een geschikte emmer gevonden? Dan kunt u de emmer ook bedrukken met een originele tekst of afbeelding. Zo zou u bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf op de emmer laten plaatsen. Zo wordt de ontvanger van het relatiegeschenk continu aan uw bedrijf herinnerd, iets wat natuurlijk goed is voor de naamsbekendheid. De levertijd van de emmers bedraagt in de meeste gevallen om en nabij de 10 dagen. Mocht u uw bedrukte emmers eerder nodig hebben, dan kunt u altijd contact opnemen. Dan zullen wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*