In den beginne

In den beginne
oktober 30, 2020 Richard
eva solo

Eva Solo vindt haar oorsprong in Denemarken en biedt meer dan alleen producten om mee te koken en bakken. Het assortiment van dit merk bestaat namelijk ook uit onmisbare producten voor in en om het huis, allen gemaakt van duurzame materialen. Met meer dan 100 jaar ervaring weet je dat je kiest voor kwaliteit die er ook nog eens mooi uitziet. Naast deze punten staat functionaliteit ook hoog op het eisenlijstje van dit merk.

Werkt goed en ziet er goed uit

Sommige van de producten zijn door hun looks ook goed te gebruiken als blikvanger, bijvoorbeeld op tafel op op de vensterbank. Over het materiaal is goed nagedacht, die is gebruikt met gebruiksvriendelijkheid in gedachten.

Al tijden bejubeld

Fans van het eerste uur zijn huisvrouwen, zo rond de tijd van 1913. Met een toekomstige klassieker, een snijmachine voor vlees, kaas en brood zette Eva Solo zich op de kaart. En inmiddels maken zowel mannen als vrouwen dankbaar gebruik van de ontworpen producten. Dit merk is absoluut met haar tijd meegegroeid. Het doel om hoogwaardige producten te ontwikkelen is nooit gewijzigd. Je dagelijks leven wordt door het gebruik van deze producten merkbaar makkelijker.

We zullen hieronder een spotlight werpen op een aantal van de producten

Theepot

Deze theepot is echt een koploper van Eva Solo. Hij is namelijk gemaakt van hittebestendig glas en is in het bezit van een thee-ei in het deksel. Deze is heel eenvoudig door middel van lichte druk los te maken. Na gebruik kunnen alle onderdelen gereinigd worden in de vaatwasser. Heerlijk theeleuten met vriendinnen doe je met de Tea Maker, zodat je heel eenvoudig en zonder te knoeien kunt schenken. Koekje erbij?

Koffiecuphouder

Kan jij ook slecht wakker worden zonder een heerlijk kopje koffie? Deze koffiecuphouder zorgt ervoor dat je nog sneller van je bakkie troost kunt genieten. Hij is namelijk erg praktisch en heeft ruimte voor 25 cupjes, staat erg leuk naast je koffiezetapparaat. Deze tool hoort elke koffieliefhebber in huis te hebben!

Wijnglas

Zin in een wijntje? Geniet optimaal met een mondgeblazen wijnglas. Deze is vaatwasserbestendig mits er een speciaal delicaat programma wordt gebruikt. Je kruidige rode wijn komt prachtig tot zijn recht in dit glas.

Karaf

Lekker fris water bij het avondeten? Serveer dit in een karaf. Kies voor een hoes die het water langer koud of juist warm houdt. Met deze karaffen kun je schenken zonder te knoeien. Ideaal!

Kortom Eva Solo heeft een stijlvol assortiment waar je voor in en buiten de keuken goed terecht kan.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*