Op zoek naar een winkelpand in Kerkrade? 

Op zoek naar een winkelpand in Kerkrade? 
juli 27, 2021 Richard

Heb jij altijd al de droom gehad om een eigen winkel te hebben in hartje Kerkrade? Dan ben je niet de enige. Veel ondernemers beginnen als webshopeigenaar, maar hun dromen zijn groter dan dat. Een eigen winkelpand is zo’n droom. Zelf de inrichting bepalen, de kleuren op de muur en heerlijk de hele dag in de weer zijn met gezellige klanten. Maar voor veel webshopeigenaren blijft het bij dromen. De stap om een winkelpand te huren is voor hen te groot. Want waar moet je precies op letten als je een fysieke winkel wilt beginnen? En zijn de kosten niet te hoog? Wij leggen je de belangrijkste dingen uit waar je op moet letten als je een winkelpand in Kerkrade wilt huren of kopen.

Waar moet je op letten?

Wie al eens in Kerkrade is gaan winkelen, weet dat het centrum van de stad erg compact is. Dit klinkt misschien niet ideaal, maar niets is minder waar. Een compact winkelcentrum betekend dat mensen je winkel al snel weten te vinden. In veel grote steden liggen de bekende winkelketens in de drukke straten en de kleine ondernemers zijn weggestopt in lege zijstraatjes. In de zijstraatjes is de huur goedkoper, want er komen immers ook minder mensen langs je winkel. In Kerkrade zit je niet met dit probleem. Het compacte centrum zorgt er voor dat er altijd wel mensen langs je winkel komen. Ideaal! De locatie is namelijk erg belangrijk. Zorg dat je winkel altijd in een looproute van het winkelt personeel is gevestigd. In Kerkrade gaat je dit dus zeker lukken. Bedenk je ook goed of je wilt kopen of huren. Twijfel je nog een beetje over de haalbaarheid van je droom? Ga dan voor een huurpand. Hier kom je over het algemeen makkelijker vanaf dan van een kooppand. Ook hoef je bij een huurpand niet op te draaien voor eventuele gebreken. Een lekkend plafond? Je huurbaas zal dit moeten oplossen én betalen.

Ga in zee met een makelaar in Kerkrade

Je kunt natuurlijk zelf op zoek gaan via internet naar een geschikt winkelpand. Toch raden wij je aan met een makelaar in Kerkrade in zee te gaan. Een makelaar in Kerkrade kent de stad op zijn duimpje en weet precies waar je op moet letten. Ook weet hij vaker nog vóór het pand op internet komt, welke panden er beschikbaar komen. Hierdoor kan het zijn dat je er als een van de eerste bij bent als er een nieuw pand op de markt komt. In zee gaan met een makelaardij in Kerkrade is dus te zeerste aan te raden. Heb je een pand op het oog dat je zou willen kopen? Ook dan helpt een makelaar je in het vervolgproces. Dat is namelijk niet niks en iemand met ervaring aan je zijde is dan niet verkeerd.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*