Logoplaatjes en polsbandjes voor marketing

Logoplaatjes en polsbandjes voor marketing
juli 29, 2022 Richard

Als bedrijf moet je nadenken over hoe je klanten jou zien. Je merkidentiteit is een van de eerste zaken die je als bedrijf moet vaststellen wanneer je met een marketing- en reclameplan komt. Dit heeft veel aspecten, maar een van de belangrijkste is het hebben van een herkenbaar logo, iets dat jouw merk visueel vertegenwoordigt.  

Soms is dit zo simpel als de naam van het bedrijf in een aangepast lettertype, en soms is het zo ingewikkeld als een reeks verschillende tekens die veranderen zoals het merk doet. Maar één ding is zeker: je moet mensen zoveel mogelijk bewust maken van je logo om ervoor te zorgen dat je merk bij de consument blijft hangen. Dit is waar logoplaatjes een rol kunnen spelen. 

Hoe logoplaten de identiteit van jouw merk kunnen versterken 

Idealiter zou jouw logo op zoveel mogelijk materiaal met betrekking tot jouw bedrijf moeten verschijnen. Het zou op jouw website, injouw winkel, in jouw marketingmateriaal en op elke andere plek moeten staan ​​die zinvol is voor jouw bedrijf. Logoplaten zijn hier een voorbeeld van en kunnen de perceptie van jouw merk in de perceptie van consumenten een boost geven. 

Logoplaten zien er professioneel uit en geven jouw logo een gevoel van professionaliteit en duurzaamheid dat het in andere vormen mogelijkerwijs niet krijgt. Niet elk bedrijf gebruikt logoplaten, vooral kleinere, dus het vinden van manieren om ze in uw marketing te gebruiken, kan ervoor zorgen dat het merk van jouw bedrijf zich onderscheidt van anderen. 

Met een professioneel ogende logoplaat kan jouw bedrijf zijn naamsbekendheid vergroten en uiteindelijk je merkidentiteit versterken. 

Polsbandjes 

Een andere manier om de aandacht te trekken met jouw logo of een boodschap is door gebruik te maken van polsbandjes. Ze komen in verschillende soorten en diktes, dus kijk goed naar welke maat jij nodig hebt. 

Als je met een ingewikkeld logo werkt, is het raadzaam om een breder bandje te gebruiken. De extra ruimte zorgt voor kleine details die anders misschien niet zouden hebben gewerkt op dunne banden.  

Opvallen 

Het is belangrijk dat jouw boodschap of logo opvalt en zo gemakkelijk mogelijk te lezen is. Deze twee dingen zorgen er immers voor dat mensen jouw polsbandje willen dragen. Om de leesbaarheid te maximaliseren, kun je inktkleuren gebruiken die een hoog contrast hebben met jouw siliconenkleur. Je zou geen zwart polsbandje willen kiezen met de donkerste kleur grijs omdat deze kleuren niet goed contrasteren. Tenzij dit je doel is!  

De polsband is ook geschikt voor berichten. Er is een grotere tekstgrootte en zelfs meerdere regels tekst mogelijk. Met het juiste polsbandje heb je een populair item dat geweldig is om jouw boodschap wijd en zijd te verspreiden. 

Kijk dus goed naar de maat en dikte van de polsband die jij nodig hebt. Je kunt online polsbandjes bestellen evenals logoplaatjes. Het is een leuke manier om je naamsbekendheid te vergroten. 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*