Capi Bloembakken geven elke tuin een unieke uitstraling

Capi Bloembakken geven elke tuin een unieke uitstraling
november 13, 2020 Richard

Je tuin is een belangrijk deel van je woning. Een lunch of een lekker cocktail smaakt buiten veel beter dan in je woonkamer. Het is daarom belangrijk voldoende aandacht aan de inrichting van je tuin te besteden. Capi bloembakken zullen je tuin meteen tot een gezellige en prachtige uitvalsbasis omtoveren.

Capi bloem- en plantenbakken zijn bijzondere bloempotten die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. De plantenbakken komen in verschillende stijlen en structuren voor, zodat ze bij elke tuin of terras passen. Een groot deel van de productie vindt ook nog eens in Nederlands plaats, zo steun je meteen de lokale economie.

Voor iedereen iets

De Capi plantenbakken kunnen onderverdeeld worden in vier categorieën. Ten eerste heb je de Capi Urban. Deze Capi bloembakken zijn geïnspireerd op het stadsleven. De Urban serie brengt de stad als het ware naar je toe. Het design modern en eenvoudig, om zo je tuin een frisse stoere look te geven. Verder heb je Capi Nature serie. Deze serie is, zoals de naam al doet vermoeden, gebaseerd op de natuur. Alle designs weerspiegelen de mooie vormen van de natuur en hebben steeds een unieke uitstraling. De Capi Lux plantenbakken zijn dan weer op de moderne samenleving geïnspireerd. De simpele bloembakken hebben een luxe uitstraling, ideaal voor een tijdloze omgeving. Tenslotte heb je nog de meest sierlijke bloembakken van hun collectie, namelijk de Capi Classic serie. Deze plantenbakken, geïnspireerd door de Romaanse stijl, zijn een zeer opvallende verschijning. Met hun unieke ivoorkleur en hun buitengewone sierrand geven ze antiek een nieuwe dimensie.

Sterk, recycleerbaar materiaal

Deze diversiteit maakt van Capi een uniek merk. Hun bloem- en plantenbakken hebben echter nog vele voordelen. De goede kwaliteit van de Capi plantenbakken zorgt ervoor dat ze bestand zijn tegen weer en wind. Tijdens de vorst zullen ze niet barsten, staan ze lang in de zon zullen ze ook niet verkleuren. Verder zijn ze ook nog eens waterdicht, zodat ze zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. Capi kiest niet alleen voor sterk materiaal, ze zorgen er ook nog eens voor dat hun producten recycleerbaar zijn. Tenslotte zijn de bakken bekend voor hun lichte gewicht waardoor ze makkelijk te verplaatsen zijn.

Zoals je ziet, kun je bij bijvoorbeeld tuincentra terecht voor moderne bloemenbakken van hoge kwaliteit. Hun uitgebreid en divers assortiment zorgt ervoor dat elke tuin op een eenvoudige manier een nieuwe en bijzondere look krijgt!

Bron: https://godu-tuin.nl/c/capi-europe

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*